slider image

Bakkerij
De afgelopen jaren hebben zowel bakkerijen als bedrijven en organisaties in de bakkerijketen samen met FoodResult hun strategisch plan ontwikkeld en gerealiseerd. Ook starters in de bakkerij weten ons te vinden. De opdrachten zijn bijvoorbeeld: ontwikkelen strategisch (marketing)plan, uitwerken nieuwe winkelformule en sparringpartner voor te nemen beslissingen op directieniveau binnen een bakkerij-organisatie, begeleiden van de realisatie van de strategie.

 

Catering
Bestaande cateraars, die hun catering bedrijf een nieuwe ‘boost’ willen geven, de cateraar die een nieuw concept wil lanceren, het zijn enkele voorbeelden van opdrachten waarbij FoodResult is ingezet. Cateraars zijn continu op zoek naar nieuwe markten en productverbeteringen. Het advies van FoodResult heeft de cateraars èn andere organisaties in de out-of-home keten geholpen nieuwe stappen te zetten op weg naar een beter resultaat met een heldere koers.

Overige MKB food bedrijven

FoodResult adviseert ook andere MKB food bedrijven, waaronder MKB bedrijven in onder meer de AGF, vlees- en zuivelindustrie en retail bedrijven.

Meer informatie

Hebt u een MKB onderneming in food en zoekt u resultaatgericht en goed strategisch advies? Neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. l M: +31 6 21 45 89 73.  

“Als je weet wat jou bijzonder maakt,
weet je ook wat je bedrijf uniek maakt ”.

FoodResult. Marketing based solutions.

Hanno Spanninga

Catharinadaal 37

6715 KA Ede

Hanno Spanninga op LinkedinHanno Spanninga op Twitter Hanno Spanninga op Facebook

T +31 (0)6 21458973

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I www.foodresult.com